You Bastard – Skeittausturnaus saapuu Helsinkiin
Press releases 26 elo 2022
You Bastard – Skeittausturnaus saapuu Helsinkiin

You Bastard Skateboard Contest on skeittausturnaus, jonka järjestävät Bastard Burgers ja Kiosk Skate Shop yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa. Tämän vuoden turnaus koostuu kuudesta osakilpailusta, ja se päättyy Tukholmassa 10. syyskuuta järjestettävään suureen finaaliin. Kaikkiin kilpailuihin osallistuu Ruotsin parhaita skeittaajia, ja he tapaavat osakilpailukaupungeissa paikallisia lahjakkuuksia. Osallistuminen on kaikille ilmaista ja avointa, eikä rekisteröitymistä vaadita; ilmesty vain paikalle laudan kanssa ja lähde kilpailemaan. Säännöt ovat yksinkertaiset: voittaja on skeittaaja, joka tekee eniten parhaita temppuja. Voittaja palkitaan 5 000 kruunulla sekä lipulla myöhemmin syksyllä Tukholmassa järjestettävään finaaliin, jossa kilpailijat tavoittelevat 30 000 kruunun palkintoa.

Tämän vuoden turnaus alkoi Kiosk Skate Shopin kotikaupungista Örebrosta, ja se on sittemmin valloittanut Oslon sekä Göteborgin, missä Way Out West -festivaaleilla järjestettiin kolmas osakilpailu sekä miniramppitapahtuma. Viikon levon jälkeen turnaus jatkoi pohjoiseen pysähtyen Sundsvallissa ja Uumajassa. Nyt vuorossa on You Bastard Skateboard Contestin ensimmäinen vierailu Suomessa ja Helsingissä, missä viimeinen pysäkki ennen Tukholman suurfinaalia on Kalaplaza MFT D.I.Y. Viime vuoden turnaus sekä tämän vuoden osakilpailut ovat houkutelleet yleisöön perheitä, nuoria ja varttuneita skeittaajia sekä uteliaita ohikulkijoita. Bastard Burgersin lifestyle-kehittämispäällikkö Thomas Niemi kertoo:

"On kivaa, että saamme poiketa tänä vuonna myös Suomeen! Pandemialle saatiin viime vuonna loppu, joten You Bastard -osakilpailun järjestäminen Helsingissä vuonna 2022 tuntui itsestään selvältä. Ajoitus on myös todella hyvä, sillä avaamme ensimmäisen Suomen ravintolamme myöhemmin syksyllä, ja on mukava esitellä Helsingille fiilistämme ja kulttuuriamme ennen avaamista", Bastard Burgersin lifestyle-kehittämispäällikkö Thomas Niemi sanoo.

Aiemmin kesällä Bastard Burgers kutsuttiin Helsingin Burger Lovers Festivalin erityisvieraaksi esittelemään konseptiaan suomalaisille. Bastard Burgers sai hyvän vastaanoton suomalaisilta hampurilaisten ystäviltä, ja nyt kun skeittausturnaus tulee kaupunkiin, Bastard Burgers näyttää helsinkiläisille, että se tekee muutakin kuin hyviä smash burgereita.

Bastard Burgers on Ruotsin Luulajasta kotoisin oleva katuruokaketju, joka tarjoilee palkittuja smash burgereita ja ylpeilee Ruotsin laajimmalla vegaanisten hampurilaisten valikoimallaan. Rakkaus ruokaa ja ihmisiä kohtaan on luonut Bastard Burgersin ympärille vahvan kulttuurin, johon mahtuvat niin ilmastohankkeet kuin kovaääninen hiphopkin. Tarjolla on laatulihasta valmistettuja smash burgereita, käsintehtyjä pirtelöitä sekä lasten ruokalista, jonka annokset valmistetaan laaturaaka-aineista.

Lisätietoja skeittausturnauksesta julkaistaan Instagramissa tileillä @bastardburgers, @bastardburgers.finland ja @kioskskateshop.

Bastard Burgers avataan osoitteeseen Mikonkatu 6 lokakuun lopulla tai marraskuun alussa. Lisätietoja sekä tarkan avajaispäivän, ruokalistan ja muuta hauskaa löydät Instagramista tileiltä @bastardburgers ja @bastardburgers.finland sekä verkkosivustolta bastardburgers.com/fi. 

Download high resolution image