Skateboardturneringen You Bastard kommer til Oslo
Nyheter 09 aug 2022
Skateboardturneringen You Bastard kommer til Oslo

You Bastard Skateboard Contest er en skateboardturnering som i år består av totalt sju delfinaler i forskjellige byer. Det hele avsluttes med en stor finale i Stockholm. Den første delfinalen arrangeres i Örebro 11. august. Fredag 12. august er det norgespremiere for You Bastard Skateboard Contest når turneringen kommer til Hersleb videregående skole i Oslo.

– Vi hadde planlagt et stopp i Oslo under fjorårets You Bastard-turnering, men pandemien satte dessverre en stopper for det. Derfor synes vi det er ekstra gøy at vi nå kommer til Oslo. Vi har virkelig lengtet og sett frem til å vise Norge og Oslo mer av vår Bastard-vibe, nå som vi også har åpnet vår andre restaurant her, forteller Thomas Niemi, Head of Lifestyle Development hos Bastard Burgers.

You Bastard Skateboard Contest er en turnering der deltagerne konkurrerer i Best Trick for å kvalifisere seg til den store finalen i Stockholm 10. september. Skateturneringen er åpen for alle, uansett nivå. Det er gratis å delta og du trenger ikke melde deg på i forkant ­ – det er bare å dukke opp med skateboardet klart!

11/8 Örebro – Järntorget

12/8 Oslo – Hersleb videregående skole

13/8 Göteborg – Esperantoplatsen & Way Out West

19/8 Sundsvall – Storgatan

20/8 Umeå – Grön eld

3/9 Helsingfors – Kalaplaza, MFT D.I.Y

10/9 Stockholm – Observatorielunden

Tidspunktene for de ulike delfinalene publiseres på Instagram @bastardburgers.norway og @kioskskateshop samt på youbastard.se.

You Bastard Skateboard Contest arrangeres av Bastard Burgers og Kiosk Skate Shop sammen med Stuntwood, Vischan Stix, Stigberget Skateshop, My Favorite Things, Slappy Curb Skateshop, Session og Annex.

Ladda ned högupplöst bild