Street Food-kjeden Bastard Burgers åpner i Torggata
Etableringar 16 jun 2022
Street Food-kjeden Bastard Burgers åpner i Torggata

Burgerkonkurransen i Oslo er knallhard, og nå kommer enda en utfordrer til byens hovedgate for street food. Bastard Burgers tar nå med seg sitt rendyrkede street food-konsept med New York-inspirerte smashburgere, stort plantebasert utvalg og streetkultur til Torggata. Kjeden har allerede flere titalls filialer i nabolandet vårt og ser store muligheter i Norge de neste årene med sitt street food-konsept.

Med seg i bagasjen har de tittelen «Sveriges beste burger», etter en spørreundersøkelse som ble utført i mars i år. Og de er ikke redde for å skille seg ut:

– Dette er New York-inspirerte smash burgers der det meste lages fra bunnen og er helt ferskt. Ekte streetfood som vi er helt sikre på at alle kan like. Vi har mye personlighet og karakter, og vil være et sted for alle som setter pris på skikkelig digg mat og fet musikk, sier Simon Wanler, administrerende direktør i Bastard Burgers.

Kjeden fokuserer på høy kvalitet med kjøtt fra norske gårder som males daglig av høyrygg, bakknoke og bringe. Bastard Burgers slår også et slag for alle som elsker burgere, men ikke spiser kjøtt. En hel side på menyen er dedikert til plantebaserte alternativer, med alt fra burgere til fries og shakes. 

Vokser i Sverige og Norge

Bastard Burgers har vokst i en vanvittig fart i Sverige. Siden en mager start med et hull i veggen i Luleå i Nord-Sverige, har de etablert snart 70 restauranter på seks år, inkludert spisesteder i både Norge og New York. Etter to lange pandemiår med strenge begrensninger for restaurantbesøk, kan Bastard Burgers nå endelig åpne dørene til Torggata i Oslo.

– Vi vokser raskt og begynner å bli store, men det viktigste for oss er å huske hvem vi er: Inspirert av New York, med røtter i Skandinavias streetkultur, sier Simon Wanler.  

Dørene i Torggata åpner fredag 17. juni kl. 11. Det vil i løpet av dagen bli delt ut gratis burgere og fra kl. 18 markeres åpningen med musikk fra Aiba, Isak Oslo, Mo Ayn og DJ Prettyboi GOV.

Fakta: Bastard Burgers Torggata
Torggata 18, 0181 Oslo

Ladda ned högupplöst bild